Profil - PAP emballage & display

Profil

Hvem er vi?

Hos Pap emballage & display leverer vi totalløsninger til dit produkt.

Vores produkter leveres med høj kvalitet og vi forhandler og producerer kun i FSC® certificeret pap. På den måde sikrer vi naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træet kommer fra.

Vi har igennem mange års erfaring, med ekspertise inden for pap & emballage, etableret os blandt de bedste på markedet. Dette blev blandt andet pointeret yderligere da Pap emballage & display blev udnævnt som Gazellevirksomhed i 2012 og 2013.

Virksomheden som helhed har stor fokus på service, og vi ser gennemgående vores kunder som samarbejdspartnere. Dette betyder at vi finder den absolut bedste løsning til dig og dine produkter gennem et tæt samarbejde mellem dig
og vores kompetente medarbejdere.

Vi koncentrerer os om såvel små som store opgaver, så ingen opgave er for lille
og kun fantasien sætter grænser.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil modtage et tilbud så ring til os
på tlf. +45 7020 0875

Vores historie

Vi skriver 1. oktober 2007, Michael Søndergaard, har efter 15 år i papbranchen, et brændende ønske om at starte for sig selv og etablere et firma, der skal være solidt forankret i god service og engagement i kundernes behov.

PAP emballage og display bliver grundlagt, med base i Vejle, hvor vi stadig har vores hovedkontor. Her sidder i dag vores administration, design center og produktion. Ligeledes har vi også indrettet et stort showroom, hvor vi gerne modtager gæster og kunder til en inspirerende rundvisning.

Vores sælgere er fordelt over hele landet, med folk på Sjælland, Fyn og i Jylland. De kommer gerne på besøg hos jer, til en indledende eller uddybende samtale evt. sparring om projekter. Vi arrangerer også gerne workshops med udgangspunkt i netop dit produkt.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation